Teamkracht & Communicatie

Breng jezelf en je team naar optimale kracht en werkgeluk.

Een gezond team bestaat uit krachtige medewerkers en leidinggevende die elkaar zien, horen en waarderen. Waarin iedereen tot potentiële groei wordt gestimuleerd en de mentale, fysieke en emotionele vitaliteit in balans is.

Als coach en consultant activeer ik jou en je team tot persoonlijke-, team- en bedrijfsgerichte groei. Het analyseren van knelpunten en groeimogelijkheden samen met het bevorderen van een gezonde communicatie maken deze training tot een krachtig en inspirerend geheel.

De start van de training staat in het teken van het ontwikkelen van je persoonlijke groei. Ik haal je “eigen wijsheid” naar boven en activeer je innerlijk kompas. Door het stimuleren van je zelfkennis en zelfvertrouwen zet ik je in je kracht. Het vergroten van je bewustwording en het benutten van je talenten zorgt voor nieuwe inzichten en blijvende persoonlijke groei.

We monitoren eventuele stress en burn-out klachten en bespreken je emotionele werkbelasting. Ook tackelen we prestatiedruk, communicatiezorgen en werken we aan jouw wensen met betrekking tot vitaliteit, mentale energie en re-integratie op de werkvloer.

De training wordt aangeboden via “De vijf V’s van Vleugels”.
Veiligheid, Vertrouwen, Verbinding, Veerkracht en Vitaliteit staan ​centraal in deze methode.
Meer weten over “De vijf V’s van Vleugels”, neem dan vrijblijvend contact op.