Persoonlijke ervaringen

Enkele ervaringen die klanten van Coachpraktijk Balans willen delen.

Ben je hooggevoelig, of twijfel je of je dat bent?

Ken je iemand die hooggevoelig is? Wil je met de hooggevoeligheid van jezelf en/of de ander leren omgaan? Privé, maar ook bijvoorbeeld op je werk ( werkgevers bieden ook trajecten van Inge aan aan hun werknemers ) dan ben je bij Inge aan het goede adres.

Ze is ervaringsdeskundige en heeft veel ervaring met cliënten en heeeeel erg veel scholingen gevolgd.

Dat resulteert in een heerlijk opgeruimde vrolijke vrouw die dingen waanzinnig goed aanvoelt en verwoordt en allerlei mensen heel goed helpt om in hun kracht te gaan staan en de hooggevoeligheid als kracht te hebben ipv “valkuil of handicap “ en je voelt je heel snel bij haar op je gemak.

Echte aanrader!

Joke L.

Mijn emmer overlopen, nee dat zou mij niet gebeuren!

Ja ook mij gebeurde dit, diverse lichamelijke klachten totdat mijn lichaam aangaf STOP. Vele tranen en strijd heeft het gekost om te leren omgaan met mijn hooggevoeligheid, maar ik ervaar nu ook weer langzaam mooie momenten en acceptatie. Inge biedt een fijne begeleiding. Haar fijne persoonlijkheid en me net die spiegel voor te houden die ik op dat moment nodig heb en me daardoor net die richting te wijzen die goed voelt . Mezelf leren waarderen met of zonder hoog gevoeligheid en daarbij handvaten krijgen om hier beter mee om te gaan. Inge maakt me bewust ervan dat ik mag zijn wie ik ben met alle plussen en minnen en dat ik niet de "ellende" van iedereen kan en hoef op te lossen. Ik ben er nog niet maar voel me nu al zoveel waardevoller! Inge dankjewel voor je coaching en geduld!

IC.

De begeleiding van Inge was zeer waardevol voor mij.

Ze combineert haar eigen innerlijke kracht en liefde met een uitgebreide theoretische basis. Zo helpt ze jou om inzichten te verwerven en laat ze je de weg zien die je kan bewandelen om rust, geluk en zelfliefde te creëren. Daarnaast is ze ontzettend lief en heeft ze heel veel ervaring!

Nathalie

Depressie, Burn-out? Dat zou mij nooit gebeuren..., dacht ik.

Na mijn scheiding, relatieproblemen in een nieuwe liefde, schuldgevoel richting mijn kinderen en een therapeute die mij de handvaten niet kon geven stond ik letterlijk met de rug tegen de muur.
Ik was volledig opgebrand, doemdenken, geen uitweg vinden. Via internet kwam ik terecht bij Inge Vleugels.
Ondanks dat ik sceptisch was over therapie en ik me niet snel openstelde voor mijn problemen gaf Inge mij gelijk een fijn gevoel.
Inge gaf me een positieve kijk op de situatie. Ze stond non-stop voor me klaar, je bent hier zeker geen nummer maar een persoon die vraagt om hulp. Dit heeft ze mij dan ook zeker kunnen geven.
Een professioneel iemand met een hart van goud!

Anoniem

Langere tijd kampte ik met onverklaarbare vermoeidheidsklachten.

Medisch onderzoek wees niks uit.
Via een vriendin kwam ik in de praktijk van Inge Vleugels.
Opeens vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Mijn vermoeidheidsklachten waren te wijten aan hoogsensitiviteit. Achteraf had ik hier al “last” van sinds mijn kindertijd.
Inge heeft mij geleerd wat hoogsensitiviteit is en hoe ik hier beter mee om kan gaan.
Zij heeft mij geleerd hoe ik me voor de grote hoeveelheid prikkels kan afsluiten.
Ik voel me duidelijk fitter dan enkele maanden geleden!

MK.