Teamkracht & Communicatie

Breng jezelf en je team naar optimale kracht en werkgeluk.

Een gezond team bestaat uit krachtige medewerkers en leidinggevende die elkaar zien, horen en waarderen. Waarin iedereen tot potentiële groei wordt gestimuleerd en de mentale, fysieke en emotionele vitaliteit in balans is.

Als coach en consultant activeer ik jou en je team tot persoonlijke-, team- en bedrijfsgerichte groei. Het analyseren van knelpunten en groeimogelijkheden samen met het bevorderen van een gezonde communicatie maken deze training tot een krachtig en inspirerend geheel.

De start van de training staat in het teken van het ontwikkelen van je persoonlijke groei. Ik haal je “eigen wijsheid” naar boven en activeer je innerlijk kompas. Door het stimuleren van je zelfkennis en zelfvertrouwen zet ik je in je kracht. Het vergroten van je bewustwording en het benutten van je talenten zorgt voor nieuwe inzichten en blijvende persoonlijke groei.

We monitoren eventuele stress en burn-out klachten en bespreken je emotionele werkbelasting. Ook tackelen we prestatiedruk, communicatiezorgen en werken we aan jouw wensen met betrekking tot vitaliteit, mentale energie en re-integratie op de werkvloer.

De training wordt aangeboden via “De vijf V’s van Vleugels”.
Veiligheid, Vertrouwen, Verbinding, Veerkracht en Vitaliteit staan ​centraal in deze methode.
Meer weten over “De vijf V’s van Vleugels”, neem dan vrijblijvend contact op.

Ontmoet je ware Ik en word de beste versie van jezelf!

Het creëren van kansen en perspectief zorgt voor krachtig en stabiel gedrag. Hierdoor leer je grenzen aangeven en ben je je bewust van je talenten en valkuilen. Het ontmoeten van je ware ik zorgt voor veel inzichten en zelfvertrouwen.

Op basis van persoonlijke gesprekken met individuele medewerkers, het team, de leidinggevende en eventuele de HR-manager van de organisatie maak ik een juiste analyse en adviseer ik wat het team nodig heeft om krachtig en gezond te worden en te blijven.

Uniek in deze training is dat ik zowel met individuen aan de slag ga als ook op de werkvloer meekijk. Zo zorgen we bij terugkeer op de werkvloer voor een gezonde werksfeer met hoge teamspirit.

“Wordt de beste versie van jezelf en stimuleer elkaar naar meer teamgeluk”

Het tweede gedeelte van de training gaan we krachtig werken aan de teamspirit.
Mijn rol als verbinder en consultant is:

- Analyseren en verbeteren van knelpunten in de communicatiestijl
- Werkdruk beheersing
- Begeleiding burn-out en stressklachten
- Vergroten van de geestelijke, mentale en emotionele vitaliteit van je medewerkers en je team
- Preventie burn-out, verlagen ziekteverzuim
- Delen van kennis en inzichten aan de teamleiding
- Vitaliteitsbeleid introduceren, aansturen aan interne partner
- Afname DISC-analyse (optioneel)

Mijn werkstijl is adviserend, oplossingsgericht, respectvol, empathisch en sterk gericht op een positieve communicatie. Ik bied rust, veiligheid, overzicht, structuur en creëer mogelijkheden, kansen en perspectief voor alle werknemers en teamleiders.

Graag motiveer en inspireer ik jullie persoonlijk en als team, zodat er minder ziekteverzuim is, een betere werksfeer, een teamgevoel ontstaat en meer werkgeluk.

Blijf communiceren

De ervaring leert dat hard werken vaak beloond wordt in meer arbeidsgeluk, betere teamspirit, prettige werksfeer en persoonlijke ontwikkeling. Kortom; meer werkgeluk. Na maanden individueel en teamgericht gewerkt te hebben is het tijd om dit goed te integreren op de werkvloer. Dit kan soms even duren.

‘Blijf communiceren’ betekent voor jullie; een nazorgtraject waarin ik meekijk naar de vorderingen en vragen die in de loop van de tijd ontstaan beantwoordt. Daarnaast kom ik nog enkele keren naar het bedrijf om de vinger aan de pols te houden.

‘Blijf communiceren’ kan maximaal tot één jaar na het uitvoeren van de training worden afgesloten. Dit kan apart ingekocht worden door het bedrijf, vraag ernaar.

Training kan ondersteunt worden door het afnemen van een DISC analyse.

Met een DISC-analyse breng ik gedragspatronen van individuen in kaart. Dit geeft inzicht in hoe je de onderlinge communicatie in de organisatie verbetert.

De DISC methode is helder en makkelijk te begrijpen. De methode is ontwikkeld om je communicatiestijl af te stemmen op de mensen om je heen. De DISC methode is mooi toepasbaar voor empathisch leiderschap en om de teamdynamiek te verbeteren.

Welke aanvliegroute het beste is voor jullie team en individuele medewerkers bespreek ik graag in een persoonlijk gesprek.
Een training is altijd uniek, net als elk mens!

Vergoedingen

Elk bedrijf heeft voor zijn werknemers een ontwikkel – of opleidingsbudget. Je kan dit budget inzetten voor coaching en training. We bespreken samen welke route naar je werkgever nodig is om het plan van aanpak en de offerte te presenteren.

Voor ondernemers en bedrijven zijn de kosten aftrekbaar van de belasting!

Voor vragen over een plan van aanpak, een offerte en de kosten voor particulier en bedrijven kunt u mij altijd mailen of bellen.