Inge Vleugels

eigenaar Coachpraktijk Balans

Als sparringpartner en coach is het mijn passie om je bewust te maken van je talenten. Zo leer je te leven vanuit je authentieke zelf. Ik zet mensen in beweging door te motiveren en inspireren om de beste versie van jezelf te worden. Ik haal jouw “eigen wijsheid ”naar boven en creëer perspectief en kansen. Ik daag je uit om out of the box te denken!

Mijn aanpak richt zich op transformeren en de potentiële groei van jezelf en/ of je bedrijf volledig te benutten. Ik zet je in je kracht en leer je vol zelfvertrouwen te leven, leidinggeven en ondernemen.

Ik werk volgens mijn eigen, uniek concept: De vijf V’s van Vleugels. Dit zijn Veiligheid, Vertrouwen, Verbinding, Veerkracht en Vitaliteit. De vijf V’s staan aan de basis om particulieren en ondernemers naar een blijvend positief resultaat te coachen.

Mijn tool box zit vol kennis, technieken en praktische oplossingen dankzij mijn jarenlange ervaring. Op basis van jouw verhaal kies ik de juiste tools om jou verder helpen. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van angst-, stress- en burn-out klachten, hooggevoeligheid, communicatie en relatiebegeleiding.

Mijn kennis is zeer toepasbaar bij ondernemers en leidinggevende. Als sparringpartner leer ik je alle tools die je nodig hebt om goed te ondernemen, te communiceren en je medewerkers goed te begeleiden.

Mijn positiviteit en enthousiasme voor het coachen, mijn analytisch, oplossingsgerichte en empathische talenten zijn krachtige tools om met veel betrokkenheid iedereen te coachen.

Ik werk vanuit mijn hart en volg sterk mijn intuïtie, gebruik logica en vermeng dit met mijn kennis, levenservaring, spirituele en paranormale gaven. Voor mij is dit de perfect mix om eenieder naar geluk te coachen.

Het mooiste wat je kan worden is jezelf!

Coachpraktijk Balans staat voor:

Kwaliteit, Rust, Aandacht en Groei