Powersessie voor bedrijven

Haal de “Eigen Wijsheid” naar boven.

Ben je leidinggevende of ondernemer en heb je het lef om te groeien?
Dan ben je op de juiste plek bij Coachpraktijk Balans.

Het bewust kiezen voor groei en talentontwikkeling geeft je veel power voor je leider- en ondernemerschap. Blokkades kunnen zorgen voor stagnatie in je persoonlijke ontwikkeling, miscommunicatie met je team, energieverlies en vermindering van mentale vitaliteit.

Samen kiezen wij je thema voor de deze power sessie en zorgen voor persoonlijke en bedrijfsgerichte groei. Ik combineer mijn kennis, levenservaring en humor tot een actieve powersessie, waarin groei, respect en een open communicatie centraal staan. De kracht zit in jezelf, ik help je die te activeren!

Persoonlijke groei zorgt altijd voor bedrijfsgerichte groei.
We starten met een kennismaking en een heerlijk kopje koffie. Het eerste deel bestaat uit een coaching in de praktijk met aansluitend een lunch.

Bij goed weer trekken we na de lunch de wandelschoenen aan en vervolgen we onze coaching tijdens een boswandeling in het prachtige Limburgse landschap. Na een afsluitend drankje nemen we weer afscheid. Duur van deze power sessie is vier uur. Er is een mogelijkheid om ook op de zaterdag af te spreken.

Graag ontmoet ik je voor een power sessie: Haal je “Eigen Wijsheid” naar boven.

Maak nu een afspraak

---- Recensie ----

Powersessie Haal je “Eigen Wijsheid ”naar boven

Lonneke is leidinggevende en kwam voor een power sessie naar Limburg.
Inge weet precies de kern van waar jij tegenaan loopt op een zorgvuldige en liefdevolle manier bloot te leggen. We hebben eerst een uur in de praktijkruimte gewerkt, dit leverde mooie inzichten op.
Na de lunch zijn we in de prachtige Limburgse bossen gaan wandelen. Door middel van de vragen die Inge stelt kwam ze steeds meer tot mijn kern, waardoor we echt het beste resultaat uit deze dag hebben gehaald. Ik kijk terug op een zeer waardevolle dag en kom zeker nog eens terug naar Limburg voor een power sessie.

--- Lonneke ---

Coachpraktijk Balans staat voor:

Kwaliteit, Rust, Aandacht en Groei