Voorstellen

Inge Vleugels


Mijn naam is Inge Vleugels en ik ben directeur van Coachpraktijk Balans.
Al meer dan 30 jaar werk ik met kinderen en volwassenen, die een steuntje in de rug nodig hebben. Met groot enthousiasme inspireer ik alle cliënten die bij mij in de praktijk komen om hun eigen kracht en kwaliteiten te ontwikkelen en zo een gezonde dosis zelfvertrouwen te krijgen.


In juni 2019 ben ik afgestudeerd voor Psycho Sociale Basiskennis, met de gewenste eisen via het CIPION . Ik ben nu ook Complementair Aanvullende Therapeut. Dit betekent dat per september 2019 mijn cliënten in aanmerking komen voor vergoedingen van de zorgverzekeraars.

Naast dit diploma heb ik een HBO opleiding op het gebied van pedagogiek en heb ik de afgelopen jaren diverse diploma’s behaald. Ik ben erkend Life coach, Stresscounselor, ADHD/ADD Coach, Oplossingsgerichte therapeut, Coach bij Angst en Paniekklachten en geef ik als therapeut Cognitieve Gedragstraining bij Chronische Slaapstoornissen. Sinds december 2019 geef ik ook EMDR therapie. Het is een therapievorm om emoties van ingrijpende gebeurtenissen en of trauma’s te neutraliseren. Zeer geschikt bij angstklachten, piekeren, stress, slaapproblemen, rouw, laag zelfbeeld en onverwerkte trauma’s. Mijn grote kracht zit in mijn enthousiasme en het ontwikkelen van mijn kennis. Een combinatie die veel inspiratie geeft voor het ontwikkelen van trajecten, lezingen en cursussen voor kinderen en volwassen.

De laatste jaren ben ik steeds meer betrokken bij het begeleiden van kinderen en volwassenen met Hooggevoeligheid. Het is een persoonlijkheidskenmerk, een stukje temperament dat maakt dat je uniek bent. Graag leer ik je hoe je om kunt gaan met je het vele voelen en coach ik je met plezier naar een betere balans met deze mooie gave.
Daarnaast ligt mijn expertise bij het begeleiden van persoonlijke ontwikkeling stress en burn – out klachten, gezinsbegeleiding, scheidingbegeleiding en training bij Chronische Slaapstoornissen.
Medio juni 2013 is mijn eerste boek uitgekomen: Hoe overwin ik een scheiding?

Ik werk vanuit mijn hart en volg mijn intuïtie, gebruik logica en vermeng dit met mijn kennis en levenservaring: voor mij de prefecte mix om een ieder naar geluk te coachen.

Coachpraktijk Balans staat voor: Kwaliteit, Rust, Aandacht en Groei!