Voorstellen

Inge Vleugels

inge vleugels


Mijn naam is Inge Vleugels en ik ben directeur van Coachpraktijk Balans.
Al meer dan 32 jaar werk ik met kinderen en volwassenen, die een steuntje in de rug nodig hebben. Met groot enthousiasme inspireer ik alle cliënten die bij mij in de praktijk komen om hun eigen kracht en kwaliteiten te ontwikkelen en zo een gezonde dosis zelfvertrouwen te krijgen.


In juni 2019 ben ik afgestudeerd voor Psycho Sociale Basiskennis, met de gewenste eisen via het CIPION . Ik ben nu ook Complementair Aanvullende Therapeut. Dit betekent dat per september 2019 mijn cliënten in aanmerking komen voor vergoedingen van de zorgverzekeraars.

Naast dit diploma heb ik een Hbo-opleiding op het gebied van pedagogiek en heb ik de afgelopen jaren diverse diploma’s behaald. Ik ben erkend Life coach, Stresscounselor, ADHD/ADD Coach, HSP-coach, Oplossingsgerichte therapeut en Coach bij Angst en Paniekklachten. Sinds december 2019 geef ik ook EMDR-therapie voor ongecompliceerde trauma’s. Het is een therapievorm om emoties van ingrijpende gebeurtenissen en/of trauma’s te neutraliseren. Zeer geschikt bij angstklachten, piekeren, stress, slaapproblemen, rouw, laag zelfbeeld en onverwerkte trauma’s.

Mijn grote kracht zit in mijn enthousiasme en het ontwikkelen van mijn kennis. Een combinatie die veel inspiratie geeft voor het ontwikkelen van trajecten, lezingen, presentaties en cursussen voor kinderen en volwassen.

De laatste jaren ben ik steeds meer betrokken bij het begeleiden van kinderen en volwassenen met Hooggevoeligheid. Het is een persoonlijkheidskenmerk, een stukje temperament dat maakt dat je uniek bent. Graag leer ik je hoe je om kunt gaan met het vele voelen en coach ik je met plezier naar een betere balans met deze mooie gave. Daarnaast ligt mijn expertise bij het begeleiden van persoonlijke en spirituele ontwikkeling en stress en burn–out klachten.

Ik werk vanuit mijn hart en volg mijn intuïtie, gebruik logica en vermeng dit met mijn kennis en levenservaring: voor mij de prefecte mix om eenieder naar geluk te coachen.

Coachpraktijk Balans staat voor: Kwaliteit, Rust, Aandacht en Groei!