Voorstellen

Inge Vleugels

Mijn naam is Inge Vleugels en ik ben directeur van Coachpraktijk Balans. Al meer dan 30 jaar werk ik met zorgkinderen, ouders en kinderen in nood en ontwrichte gezinnen. Met groot enthousiasme inspireer ik kinderen
en volwassenen om hun eigen kwaliteiten en kracht te ontwikkelen. Door te erkennen en verwerken van emoties ontwikkel je een gezonde dosis aan zelfvertrouwen.

Door  mijn jarenlange ervaring heb ik ontdekt dat het coachen van een heel gezin veel betere en blijvende resultaten oplevert. Sturing in het hele gezin zorgt voor een beter evenwicht. Ik coach veel gezinnen die problemen ervaren met de communicatie en opvoeding van hun kinderen. Tevens begeleid ik steeds meer mensen die zorgen ervaren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling hooggevoeligheid en stress en burn out klachten.

Naast mijn HBO opleiding op het gebied van pedagogiek, heb ik de afgelopen jaren diverse diploma’s behaald en ben ik nu erkend Life coach, Stresscounselor, ADHD/ADD coach, Oplossingsgerichte therapeut en Coach bij Angst en Paniekstoornissen. Mijn grote kracht zit in mijn enthousiasme en het ontwikkelen van mijn kennis. Een combinatie die veel inspiratie geeft voor het ontwikkelen van cursussen en trajecten voor kinderen en volwassenen met deze problematiek.

Als ervaringsdeskundige begeleid ik ook echtparen in het voortraject en gehele begeleiding naar de advocaat en scheiding toe. Mijn speciale zorg gaat uit naar kinderen en volwassenen met hooggevoeligheid.

Medio juni 2013 is mijn eerste boek uitgekomen: Hoe overwin ik een scheiding?
Meer informatie vind je hierover op de website.

Ik werk vanuit mijn hart en volg mijn intuïtie, gebruik logica en vermeng dit met mijn kennis
en levenservaring: voor mij de perfecte mix om een ieder naar geluk te coachen.

 

Coachpraktijk Balans, Zuid-Limburg | Mail: info@coachpraktijkbalans.nl | GSM: 06-41072828