VIP Traject Hooggevoeligheid

 In 4 maanden grip op je Hooggevoeligheid

In 4 maanden tijd geef ik je persoonlijke begeleiding en word je gemotiveerd en gestimuleerd om meer grip te krijgen op je hooggevoeligheid.

Na het volgen van dit traject weet je alles over hooggevoeligheid, kan je beter omgaan met stress, heb je de balans weer terug in je relatie en weet je hoe je beter met je energie en overprikkeling om moet omgaan, zodat je voluit kan genieten van feestjes, je werk en je gezin.

In 4 maanden tijd geef ik je persoonlijke begeleiding, motiveer en stimuleer je om meer grip te krijgen op je hooggevoeligheid. Mijn kennis breng ik graag aan je over en mijn hoogste doel is dat je grip krijgt op je HSP en trots bent op deze prachtige karaktereigenschap.

Individuele traject sessies

Het is mogelijk om bij dit traject individuele sessies in te kopen. Je krijgt dan een op een coaching met volle aandacht voor al je persoonlijke vragen.

Vijf sessies voor € 495,- Incl. btw.

Goed om te weten

De sessies kunnen online en offline gegeven worden, dus het is toegankelijk voor iedereen. Beeldbellen en werken via zoom is mogelijk. Je kan dus op je eigen tempo dit traject volgen. Bij specifieke wensen bespreek ik graag of ik dit kan verwerken in het traject.

In 4 maanden begeleid ik je persoonlijk naar meer grip op je hooggevoeligheid!

Meld je nu aan