Op vleugels met hooggevoeligheid.

Wat een super nieuws in deze eerste blog van het nieuwe jaar 2021.

Sinds een maand heb ik een eigen podcast: Op vleugels met hooggevoeligheid.
In deze podcasts neem ik je mee op de mooie weg naar hooggevoeligheid. Ik deel met veel passie al mijn kennis en mijn persoonlijke ervaringen. Met grote regelmaat staat er op de bekende kanalen een nieuwe aflevering.

Welke onderwerp komen er aan bod?

Eigenlijk wil ik alle interessante onderwerpen op het gebied van hooggevoeligheid en zelfvertrouwen met je gaan delen. Afleveringen die er al opstaan zijn: HSP in je leven, Help de kerstdagen komen eraan, Als de wereld je overweldigt, Hoe weet je of je hooggevoelig bent, Angstig door Hooggevoeligheid en een mooie afschermoefening.
Diverse mooie afleveringen staat al op de Play list om gelanceerd te worden. Zo is er een podcast die gaat over 10 meest gestelde vragen over HSP en HSP in je relatie. Dus nog veel kennis om te delen.

Laten we samen HSP de wereld in slingeren en zorgen voor acceptatie. Laat dit mooie persoonlijkheidskenmerk je kracht worden, accepteert dat het je leven verrijkt en geniet ervan.

Help je mee?

Heb je vragen of wil je iets weten over hooggevoeligheid, wil je graag een specifiek onderwerp besproken krijgen op de podcast laat het mij dan weten. Ik kan dit dan meenemen bij mijn opnames.
Voel je vrij om te mailen via info@coachpraktijkbans.nl

Ga hier naar de podcast.

 

Terug naar Blog