Home

Nieuwsbrief april 2020: Therapie en coaching via beeld bellen

Beste allemaal, Als directeur van Coachpraktijk Balans volg ik ook de richtlijnen van het RIVM en daardoor is de praktijk voor live consulten gesloten tot en met 28 april 2020.

Coachpraktijk Balans biedt gewoon therapie en coaching via beeld bellen! De praktijk is wel de hele week open en het is mogelijk om de therapie of nieuwe intakes gewoon te laten plaats vinden via telefoon / beeld bellen. Zo kan je vanuit je eigen veilige huis toch therapie ontvangen . Inmiddels heb ik diverse cliƫnten mogen begeleiden en doordat we elkaar kunnen zien wordt dit als erg positief ervaren. Dus heb je vragen of zorgen bel of mail gerust en dan neem ik contact met je op. We spreken dan een tijd af waarop we beiden rustig met klaar kunnen spreken.

Onzekerheid

Onzekerheid, ja ik voel dit ook! Onzekerheid en onrust ook ik voel dit goed. Ik ben directeur en therapeut, maar ook moeder en mantelzorger voor mijn ouders. Heb lieve vrienden en familie maar mis net als vele andere mensen sociale contacten. Mijn uitlaatklep edelsmeden en zingen is weggevallen en ik mis het echt. Dus ik begrijp goed hoe het voelt om als single nu in de ze corona tijd veel alleen te zijn. Wat ben ik daarom blij dat ik tevens merk dat er meer verbondenheid komt met mijn dierbaren. Er wordt meer contact gezocht en dat maakt mij erg dankbaar. Wat kan je het beste doen in deze onrustige tijd?
Ik heb voor jullie wat tips op een rijtje gezet.

 1. Zorg voor een vast dagritme, structuur is nu het sleutelwoord. Sta op tijd op, kleed je gewoon aan, ontbijt en start je dag.
 2. Ga op vaste tijden naar bed, zo zorg je voor voldoende slaap.
 3. Let goed op je voeding en eet gezond.
 4. Beperk je snoepgedrag.
 5. Bewegen is erg belangrijk, ga elke dag naar buiten, zorg wel voor voldoende afstand.
 6. Wissel af in activiteiten, variatie is goed.
 7. Ben je angstig dan mag je het best even toelaten. Ventileer bij je partner of vriendinnen en probeer dan weer de draad op te pakken.
 8. Start een media dieet. Kijk maximaal twee keer per dag naar het nieuws. Een overvloed aan negatieve verhalen maakt dat je meer mentale problemen krijgt.
 9. Zorg goed voor jezelf en blijf gezond. Bij vragen, zorgen of behoefte aan coaching, voel je vrij om te bellen of te mailen.

  In de volgende nieuwsbrief wordt er meer verteld over de Online Presentatie Ik voel zoveel en Puur jezelf . Ik ben hard aan het werk om dit Online te gaan aanbieden.

  Wordt vervolgd dus!