Nieuwsbrief Kerstmis 2019

 

Terugblik op 2019

Het jaar 2019 was een bewogen jaar. Een jaar waarin ik honderden uren heb gestudeerd en met succes ben geslaagd voor de opleiding Psycho Sociale Basiskennis. Na het behalen van dit diploma heb ik met diverse zorgverzekeraars contracten afgesloten en wordt de therapie die ik geef nu geheel of gedeeltelijk vergoed! Zo kan ik meer mensen helpen en is de therapie nu voor iedereen toegankelijk.

Privé was het ook fijn, mijn kinderen doen het goed en zijn beide op hun eigen manier met een muzikale baan bezig. Mijn zoon bij Radio 538 waar hij helemaal op zijn plek is als producer. Met veel passie en enthousiasme maakt hij radio.

Mijn dochter als operazangeres en actrice, dit jaar voor haar Master of Music geslaagd en timmert al lekker aan de weg met mooie optredens in binnen en buitenland.

Ik geniet van deze muzikale reis van mijn kinderen. Ben zelf ook dol op muziek en voel dat muziek mensen verbindt. Verbinding zoeken en vinden in vriendschap, hobby´s en sociale contacten is erg waardevol. Ik geniet hier ook met volle teugen van en ben dankbaar dat er zoveel lieve mensen om mij heen zijn.

Kerstwens

Mijn wens voor deze kerstmis is dat iedereen verbinding mag voelen.

Verbinding met je mooie zelf, maar ook verbinding met elkaar.

Dat we lief en betrokken zijn en dit met warmte mogen omarmen.

Maak het gezellig en koester je mooie momenten met je familie en vrienden.

Verbinden met elkaar maakt rijk!

Ik wens jullie een mooie kerstmis toe, fijne feestdagen en een geweldige jaarwisseling.

Liefs Inge.

991055