Thema nieuwsbrief december 2019 In je kracht


Er zijn veel gebeurtenissen in je leven die je onzeker kunnen maken. Iedereen heeft positieve en negatieve ervaringen en dat vertaald zich in ons gedrag. De moeilijkheid is om er op een gezonde manier mee om te gaan. De verhouding tussen draaglast en draagkracht is van groot belang. Ook speelt een grote rol de manier waarop je in het leven staat en tegen de dingen aan kijkt. Ben je een optimist of een pessimist en wie steunt je in leuke en moeilijke tijden. Allemaal factoren die je persoonlijkheid vormen.

1846451

De kunst in het leven is je kracht vinden !

Stap uit je comfortzone en doe eens iets totaal anders, ga dansen, volg een studie of ga op reis, zoek nieuwe sociale contacten of ga eens naar het theater. Alles is goed, je zult ervaren dat je enorm veel positieve energie krijgt als je durft te groeien. Het is het mooiste cadeau wat je aan jezelf kunt geven, kracht en vertrouwen in jezelf.

Soms heb je een steuntje in de rug nodig en iemand die je helpt weer in je kracht te komen staan. Graag wil ik je begeleiden in dit mooie traject en leren dat als je op je eigen kracht kan bouwen je zelfvertrouwen ook een enorme groei doormaakt.