Thema nieuwsbrief november 2019 Alles is energie!


Dagelijks werk ik met cliënten die moeite ervaren met hun hooggevoeligheid. Ik start het traject altijd met uitleg hoe ons brein werkt. De prikkels worden sterker ervaren en ons zenuwstelsel reageert hier actiever en intenser op. Mooi dat zeker, maar als je niet weet hoe je er mee moet omgaan kan het lastig zijn. Als therapeut tune ik altijd in op de energie van mijn cliënten, ik kan zo goed voelen waar het goed of fout gaat. Voor mij als therapeut is het ook belangrijk om goed te begrenzen en na elke sessie energetisch los te laten.

Als je je onbewust bent van je hooggevoeligheid kan dit tegen je werken. Hierdoor ervaar je in relaties en op je werk dat je sneller; overprikkeld raakt, leeg loopt op energie van anderen en meer beïnvloedbaar bent door negatieve energie.

Je ervaart als HSP er meer kracht en energie en dat heeft veel impact op je lichaam en leven. Intens leven is het goede woord voor ons als HSP er.
Het is belangrijk om de energie bij je te houden en te leren hoe je liefdevol kan begrenzen zonder dat je daar klachten door ervaart.

compas


Graag leer ik je beter varen op je kompas en je als HSP er beter af te stemmen en beschermen op je omgeving. Voor vragen neem gerust contact op met Coachpraktijk Balans.

Voor vragen of begeleiding kan je altijd contact opnemen met Coachpraktijk Balans.

 

Coachpraktijk Balans is aangesloten bij de beroepsvereniging het CAT en bij de Geschillencommissie het GAT.

 

cat logo GAT schild 2019