Thema nieuwsbrief september 2019 Verbinding

Verbinden: in aandachtig luisteren, je gewaardeerd voelen en er daadwerkelijk te zijn , vind ik erg belangrijk in het geven van mijn therapie aan cliënten. Een luisterend oor, begrip, aanvoelen en meedenken vind ik erg waardevol.

Het valt mij steeds meer op dat er veel jongeren zijn begint 20 jaar die meer verbinding en diepgang willen, maar niet weten hoe ze dit kunnen bereiken. Als je de verbinding mist kunnen er vaak gevoelens van eenzaamheid ontstaan. Dit is erg pijnlijk, zeker in de huidige maatschappij waarin alles zo snel en flitsend gaat en de sociale media vaak alleen de leuke kanten van het leven laat zien.
verbindingVerbinding maken begint bij jezelf. Als je hart en hoofd op een lijn zitten en je voelt verbinding met jezelf heb je een belangrijke stap in je leven gezet. Pas op het moment dat je verbindt met jezelf, valt de eenzaamheid weg en kan je weer open staan voor verbinding met anderen mensen. Veel jongeren die ook hooggevoelig zijn ervaren al heel lang dat ze “Anders zijn” en zoeken steeds buiten zichzelf naar verbinding en diepgang. Je blijft zoeken en eenzaam als je niet eerst verbindt met jezelf.

Graag leer ik je hoe je de eerste stap zet !

Het is altijd mogelijk om een intake gesprek te plannen , waarin we je zorgen en vragen met aandacht kunnen bespreken.

Het mooiste wat je kan worden is jezelf