Nieuwsbrief januari 2019

Anders zijn is oké!

In mijn praktijk begeleid ik veel mensen die last ervaren van hun hooggevoeligheid. De hulpvraag is bijna altijd het willen leren omgaan met het vele voelen en dit beter in hun leven integreren, zodat het werken en de relaties niet meer zo veel energie kosten.
Ik start dan altijd met het geven van psycho educatie en het leren ombuigen van de klachten, zodat er meer rust komt. Meer rust in het ervaren dat het goed is dat je anders bent en dat je met de juiste oefeningen je klachten kan omzetten in een mooie gave.
Vol verbazing en bewondering zie ik steeds weer de veerkracht die ontstaat nadat de puzzelstukjes eindelijk op hun plaats vallen. Iedere ontwikkeling is winst en het ontstaat van persoonlijke en spirituele groei is erg mooi om te zien.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe je hooggevoeligheid je leven kan beïnvloeden op diverse vlakken, positief maar ook negatief. Graag help ik je om duidelijkheid te krijgen in je voelen en dit te gaan zien als een gave. Het besef dat je meer bent dan hooggevoelig en dat deze mooie gave beter wordt geïntegreerd in je persoonlijkheid en je hierdoor spiritueel kan groeien.
Een mooier cadeau als coach kan ik je niet geven: Anders zijn is oké!

Interesse voor begeleiding, neem dan gerust contact op met Coachpraktijk Balans