Thema nieuwsbrief oktober 2018

Persoonlijke en Spirituele ontwikkeling bij Coachpraktijk Balans.

Niks gebeurt zonder reden!

In de huidige maatschappij vinden steeds meer verschuivingen plaats en komt er steeds meer begrip voor mensen die andersvoelend en andersdenkend zijn. Wat een opluchting voor alle mensen die veel voelend zijn en HSP hebben. Ongelofelijk fijn dat HSP vorig jaar eindelijk wetenschappelijk is bewezen en HSP meer serieus wordt genomen.

In mijn praktijk melden zich steeds meer ouders , kinderen en jong volwassenen met HSP . Als ervaringsdeskundige geef ik graag educatie hoe je beter om kan gaan met HSP en het gaat zien als een gave. Ouders geeft ik opvoeding kundige tips, jongeren willen weer meer weten hoe ze het in hun studentenleven kunnen toepassen en niet overspoelt raken.
Voor volwassenen gaat het vaker verder en gaan we op vraag van de cliƫnt naast de hsp ervaringen ook verder met de spirituele en paranormale ervaringen. Ongelofelijk mooi en dankbaar werk.
Het mooiste wat er gebeurt is ; het eindelijk begrijpen waarom je anders denkt, voelt en reageert. Jezelf leren kennen, je ziel mogen voeden; het voelt als thuiskomen! Graag help ik je met deze mooie weg en leer ik je dat er maar een ding belangrijk is: Gelukkig zijn met jezelf!

Coachpraktijk Balans zal zich inde toekomst steeds meer richten op : persoonlijke en spirituele ontwikkeling en ervaringen delen rondom HSP.
Voor vragen mag je mij altijd bellen of mailen.

Warme groet Inge