Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwjaarswens.

Beste allemaal,
Graag wil ik iedereen een gelukkig Nieuwjaar toewensen.
Ik wens jullie in het nieuwe jaar veel mooie en liefdevolle momenten toe.

Warme groet Inge.

Nieuws van Coachpraktijk Balans.

De website van Coachpraktijk Balans is op diverse punten aangepast.
Zo ligt de focus van Balans nu meer op Hooggevoeligheid, Burn-out, In je kracht en Training bij Slaapstoornissen. Neem eens een kijkje voor meer informatie.

Zoals jullie gewend zijn komt altijd rond de eerste van de maand de nieuwsbrief uit. Vanaf januari 2018 zal er ook halverwege de maand een thema nieuwsbrief uitkomen, hier behandel ik specifieke onderwerpen.

In je kracht met hooggevoeligheid!

Als je hooggevoelig bent spelen je emoties veel sneller op, ze zijn intenser en duren langer dan bij anderen. De mensen in je omgeving begrijpen vaak niet de intensiteit van je emoties en dat kan verwarring oproepen. Misschien vinden ze je theatraal of overdreven reageren, soms ook op een negatieve manier. De beste manier om aan anderen over te brengen hoe je je voelt is uit te leggen dat je alles sterker ervaart. Verdriet, blijheid, verliefd zijn en pijn ervaren hoogevoelige mensen veel intenser. De intensiteit die je overvalt is soms moeilijk te sturen en voor anderen in je omgeving niet altijd te volgen.

Coachpraktijk helpt je om duidelijkheid te krijgen in je eigen emoties en die op een positieve manier om te zetten, zodat je in je kracht komt te staan.
Voor meer informatie neem gerust contact op met Coachpraktijk Balans.