Nieuwsbrief juli 2017


In je Kracht!

Coachpraktijk Balans biedt dagelijks begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning van uw mentale en spirituele groei.
De laatste tijd zie ik veel cliƫnten in de praktijk die moeite hebben om aan alle verwachtingen te voldoen in hun omgeving. Denk hierbij aan hoge werkdruk, runnen van je gezin, bijhouden van sociale contacten, opvoeding van je kinderen en steeds vaker mantelzorgen voor je ouders. Waar haal je dan de tijd voor jezelf vandaan om de accu op te laden.Het eisenpakket wordt nog hoger als je perfectionistisch bent, hoge verwachtingen hebt van jezelf en anderen.
De grote gevers onder ons, zijn vaak mensen die hooggevoelig zijn. Geven is een gave, maar als het grenzeloos wordt gaat het fout. Jaren van geven en een grote mate van inlevingsvermogen, klaar staan voor anderen en niet genoeg aan jezelf denken maken je kwetsbaar. Het is dan belangrijk om weer in je kracht te komen en goed te zorgen voor jezelf. Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe zet ik dit op een prettige manier in, zodat ik niet overbelast raak.
Coachpraktijk Balans biedt een persoonlijk en op maat gemaakt traject.
We gaan samen aan de slag om je kwaliteiten te vergroten en een balans te vinden tussen draaglast en draagkracht.
De volgende onderwerpen kunnen begeleid worden: ontwikkelen van je kwaliteiten en zelfvertrouwen, begeleiding bij hooggevoeligheid, die zijn je valkuilen en blokkades? Begeleiding bij spirituele ontwikkeling is ook mogelijk.
Het belangrijkste in uw leven is de basis en dit is een gezond gevoel van zelfvertrouwen, het besef van je kwaliteiten en deze op een goede manier inzetten, van hieruit kunt u groeien en uw identiteit verder ontwikkelen.


Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf!