Terugblik op 2014.

In de nieuwsbrief van december kijk ik altijd terug op het afgelopen jaar.

Het jaar 2014 was een enerverend jaar, een jaar waarin Coachpraktijk Balans groeide in haar kennis, maar tegelijkertijd ook meer kennis ging delen door middel van het geven van lezingen. De lezingen werden met veel enthousiasme ontvangen bij de collega’s in de zorg, maar ook bij de ouders.
Voor mij persoonlijk was het een mooi jaar waarin ik hard heb gewerkt om mijn kennis te vergroten door het starten van een nieuwe opleiding Coachen bij Angst.

Vanaf het voorjaar werk ik naast mijn eigen praktijk anderhalve dag als Praktijkondersteuner GGZ in twee huisartsenpraktijken. Leuk om met een team te werken en te zorgen voor de patiënten en ook hier me meer te ontwikkelen dmv de nodige nascholingen. Een mooie balans met mijn eigen praktijk.

Persoonlijk een jaar waarin mijn lieve dochter haar propedeuse haalde en nu studeert in het tweede jaar van het Conservatorium. Mijn zoon die in de zomer ook het nest verliet en met volle passie is gestart aan de opleiding Journalistiek.
Met een leeg nest werd het tijd voor de geboorte van mijn tweede bedrijf Eenvoud Siert! ( www.eenvoudsiert.com )
Hierin werk ik als edelsmid aan de mooiste creaties voor mezelf, maar ook steeds vaker in opdracht voor anderen. Een mooie balans mijn twee bedrijven, inspanning versus ontspanning. Dit mix ik met mijn sporten, leuke activiteiten, lieve familie en vrienden.