Geluk!

Geluk is voor iedereen anders, voor de een is dit een gezond lichaam en voor de ander is dit het klaar staan als vrijwilliger. Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar geluk, maar zoeken dit veel te ver weg. Het meest ultieme geluk zit verstopt in jezelf en het is de kunst om dit te ontdekken en uit te pakken.

In de praktijk komen veel cliënten met stressgerelateerde klachten. Gezonde stress en spanning maken dat je goed presteert en geniet van de dingen die je doet. Bij te veel en langdurige stress kunnen er veel lichamelijk klachten ontstaan, je lichaam geeft dan zelf aan: stop even en neem rust. Vaak hebben stressklachten te maken met de verwachtingen van je omgeving, je wilt hier graag aan voldoen maar loopt dan over je eigen grenzen heen. Het resultaat is dan een opgebrand gevoel met een negatief zelfbeeld. Het verbaasd ons regelmatig dat mensen blijven proberen anderen tevreden te houden en hierdoor zichzelf totaal voorbij lopen. Je doet het nooit goed genoeg voor iedereen en zult altijd commentaar ervaren van je omgeving.

Ons credo is: regisseer je eigen leven! Wees de baas over je eigen leven en laat de mensen om je heen niet bepalen wat goed voor je is of hoe waardevol je bent, zo vraag je erom om gekwetst te worden. Zoek het geluk van je leven eens wat vaker in jezelf. Zorg dat je balans vindt in al je werkzaamheden, gezin en je eigen wensen en ontwikkelingen. Vetrouw hierbij op je gevoel, geef je grenzen aan en communiceer met liefde. Met een gezonde dosis zelfvertrouwen handel je dan uit liefde en zul je meer geluk ervaren in jezelf en je naasten!

 

Start nieuw seizoen:

1. Speciaal uurtje Family Power : op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Op dit uniek uurtje kan je met je gezin komen therapie boksen. 2. Boksen voor zorgkinderen en ouders kan op dinsdag en donderdagavond van 18.00 tot 19.00 uur. Denk hierbij aan onze zorgkinderen met adhd/add en autisme. 3. Individueel therapie boksen kan op aanvraag en wens van de klant.

Neem ook eens een kijkje op www.akbaba.nl , hier is ook voldoende mogelijkheid om aan je sportwensen te voldoen.