Aankondiging Boek: Hoe overwin ik een scheiding?


Vanaf 8 juni 2013 is het mogelijk om het boek van Inge Vleugels te kopen. U kunt op de website kijken bij welke verkooppunten dit kan. Het is mogelijk om in Geleen, Sittard en Maastricht een boek aan te schaffen. Woont u verder weg, dan zorgt Boekhandel Krings voor de distributie.

Coachpraktijk Balans werkt al enige tijd samen met de UM Sport van de Universiteit te  Maastricht.

In september 2013 gaan we enkele workshops geven aan de docenten van de Universiteit in de Health week. Ali Akbaba is door UM sport kort benaderd voor een uitleg over zijn visie en achtergrond. Hieronder kunt u het artikel dat is geplaatst lezen.
1. Je studie/achtergrond? Ik ben mededirecteur van Coachpraktijk Balans Sport en Coaching. Ik ben geboren in Turkije in 1970. Op vroege leeftijd ben ik begonnen met een zware sportopleiding en combineerde mijn passie voor sport later met een pedagogische insteek. In Nederland studeerde ik verder voor Cultureel Maatschappelijk Werker. Naast de intensieve studie vond ik toch de tijd om bezig te blijven met boksen en Muay Thai. Mijn doelstelling was altijd al om een echte kampioen te worden, in hart en nieren.

2. Welke cursus geef je? Hoe lang al? In 1996 richtte ik de sportschool Akbaba Gym op in Maastricht. Op deze leeftijd was ik al 12 jaar actief bezig met boksen en Muay Thai en ontving dat jaar ook de status van erkend trainer. Sinds 2012 verzorg ik de cursussen Muay Thai en Krav Maga voor UM SPORT.
3. Wat doe je nog meer in het dagelijks leven? Ik ben mededirecteur van Coachpraktijk Balans. Wij vinden het belangrijk om het karakter positief te vormen met een levensinstelling, waarin iedereen respect voor elkaar kan opbrengen. Het doel van Coachpraktijk Balans is om kinderen en volwassenen zelfverzekerdheid en een sportieve levensinstelling bij te brengen. Daarnaast zijn de fysieke en mentale programma’s die wij aanbieden natuurlijk ook lichamelijk belangrijk en hebben een uiterst positieve invloed op de gezondheid en uithoudingsvermogen. In onze filosofie hoort ook dat vakkundige begeleiding en adviezen voorop staan.
4. Wat betekent sport voor jou? Graag combineer ik sport met psyche en heb een heldere filosofie: “Beschouw elk moment van het leven als een titelgevecht." Daarmee bedoel ik te zeggen dat iedere dag mentale rijkdom kan verschaffen, maar verwacht dit niet zonder slag of stoot. Alles in het leven is een deel van een leer- en groeiproces. Laat je niet uitsluitend leiden door het verleden of de toekomst, maar wees wakker op het huidige moment. Een dip kan voorkomen, besef echter wel dat dit in de ring een knock-out betekent. Leef nu, alert en met open geest.
5. Interessant feitje? Met mijn doorzettingsvermogen heb ik diverse bokstitels behaald. Wat heeft geleid tot zesvoudig bokskampioen, in 1996 Nederlands kampioen boksen en in 2005 Europees vice-kampioen Muay Thai. Ook heb ik deelgenomen aan het WK in Bangkok (Thailand) in 2009.