Samenwerking Hotel Klein Zwitserland

Met trots vermelden wij dat we sinds kort samenwerken met Hotel Klein Zwitserland te Slenaken. In de schitterende omgeving van Slenaken kunt u heerlijk genieten van het Heuvelland en de gastvrije ambiance van het hotel. Een unieke samenwerking waarin Coachpraktijk Balans zorgt voor mentale en fysieke training. Lees meer over deze mooie samenwerking op onze website, via de menubalk onder het kopje Samenwerking.

Lancering boek: Hoe overwin ik een scheiding.

Eind mei 2013 lanceert Inge Vleugels het boek: Hoe overwin ik een scheiding.

Per 1 juni 2013 is het mogelijk om een boek te kopen. Wegens de grote vraag kan je alvast een boek reserveren. Mocht je dit willen stuur dan even een mailtje naar: inge@coachpraktijkbalans.nl dan wordt er een exemplaar voor je weg gelegd.

Stress en boksen.

De combinatie van sport en mentale coaching is perfect.Als Stresscounselaar (Inge) en Bokskampioen (Ali) hebben we een unieke therapie in handen. Het werken met lichaam en geest is een therapie die goed aanslaat. Het is gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei. Het gaat om grondig contact maken met je lijf en luisteren naar je lichaamsignalen. Dat is in stresssituaties vaak iets waar me voorbij aan gaat. Van een stressvol lichaam werken naar een soepel lijf en je vrij voelen in je geest. Boksen is een uitstekende manier om je persoonlijke valkuilen en kwaliteiten beter te leren kennen en dat ook nog eens op een dynamische en spannende manier. Uitstekend dus om in je kracht te komen staan en een ideale manier om een burn out te voorkomen en je stressklachten te verminderen. Inge Vleugels en Ali Akbaba zijn elk al 25 jaar ervaringsdeskundigen en trainen en begeleiden iedereen naar een betere balans tussen geest en lichaam. Ervaar zelf eens hoe dit werkt en meld je aan voor een kennismakingsworkshop.