Zelfvertrouwen opbouwen door mentale coaching en fysiek training

Het mooiste cadeau wat je een kind kan geven is een gezonde dosis zelfvertrouwen.

Het opbouwen van zelfvertrouwen is erg belangrijk in de ontwikkeling van jonge kinderen. Als het de ouders en de omgeving lukt om een goede basis te leggen in het zelfvertrouwen van het kind, weten we zeker dat ze meer aankunnen en stabieler hun schooltijd doorlopen en zich ontwikkelen tot een gezonde puber en volwassenen.

Coachpraktijk Balans geeft al jaren workshops voor kinderen en volwassenen. In deze training Ik ben oké! is er ruime aandacht voor de kwaliteiten van het kind, opbouwen van zelfvertrouwen, hoe maak ik vriendjes en wat kan ik doen als ik gepest wordt. Doordat de training op maat wordt gemaakt kan het na overleg met de ouders precies ingaan op de behoefte van het kind.

Deze training is in volwassen vorm ook individueel te volgen en heet: Door meer zelfvertrouwen in Balans. Hierin gaan we in op: opbouwen van zelfvertrouwen, grenzen stellen, nee durven zeggen, dromen omzetten in actie en loslaten van oud zeer.

 

Cursus Zelfverdediging / Krav maga.

Naast de mentale training en coaching bieden we een mooie aanvulling voor het opbouwen van zelfvertrouwen, namelijk het volgen van een cursus Krav Maga. Houding en uitstraling heeft zeker een grote invloed hoe je in het leven staat en hoe je overkomt bij andere kinderen of volwassenen. Voel je je wel eens niet veilig op straat of word je wel eens lastig gevallen door je klasgenootjes of ben je wel eens lastig gevallen in de bus of op school, dan is een cursus zelfverdediging Krav Maga een schitterende aanvulling op je leven.

Door het leren van verschillende klem, afweer en ontwijktechnieken en grondvechten zul je merken dat je straks zelfverzekerder door het leven stapt. De cursus is geschikt voor kinderen en volwassenen en kan in groepsverband of individueel worden ingezet. Dit is afhankelijk van je wensen.

Coachpraktijk Balans blijft zich inzetten voor alle kinderen en volwassenen en door het aanbieden van Zorg op Maat, hopen we een steentje te kunnen bijdragen aan meer zelfvertrouwen en een stabieler jeugd, waarin er meer Balans is en iedereen gaat beseffen dat wie je ook tegenkomt je met trots kan zeggen: Ik ben oké!

Gepubliceerd op: 01 februari 2013