Lezing Hooggevoeligheid

 

Datum: 13 februari 2020
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Plaats: Strabeek 18 te Valkenburg
Kosten: €12.50 per persoon
Aanmelden via: info@coachpraktijkbalans.nl of 06-41072828

Ik voel zoveel 

 

 

 

 

Allerbeste wensen voor 2020

 

695324

Lieve allemaal,

Gelukkig nieuwjaar en de allerbeste wensen voor een gezond en sprankelend jaar.

Inge Vleugels
Coachpraktijk Balans.

 

 

 

Nieuwsbrief Kerstmis 2019

 

Terugblik op 2019

Het jaar 2019 was een bewogen jaar. Een jaar waarin ik honderden uren heb gestudeerd en met succes ben geslaagd voor de opleiding Psycho Sociale Basiskennis. Na het behalen van dit diploma heb ik met diverse zorgverzekeraars contracten afgesloten en wordt de therapie die ik geef nu geheel of gedeeltelijk vergoed! Zo kan ik meer mensen helpen en is de therapie nu voor iedereen toegankelijk.

Privé was het ook fijn, mijn kinderen doen het goed en zijn beide op hun eigen manier met een muzikale baan bezig. Mijn zoon bij Radio 538 waar hij helemaal op zijn plek is als producer. Met veel passie en enthousiasme maakt hij radio.

Mijn dochter als operazangeres en actrice, dit jaar voor haar Master of Music geslaagd en timmert al lekker aan de weg met mooie optredens in binnen en buitenland.

Ik geniet van deze muzikale reis van mijn kinderen. Ben zelf ook dol op muziek en voel dat muziek mensen verbindt. Verbinding zoeken en vinden in vriendschap, hobby´s en sociale contacten is erg waardevol. Ik geniet hier ook met volle teugen van en ben dankbaar dat er zoveel lieve mensen om mij heen zijn.

Kerstwens

Mijn wens voor deze kerstmis is dat iedereen verbinding mag voelen.

Verbinding met je mooie zelf, maar ook verbinding met elkaar.

Dat we lief en betrokken zijn en dit met warmte mogen omarmen.

Maak het gezellig en koester je mooie momenten met je familie en vrienden.

Verbinden met elkaar maakt rijk!

Ik wens jullie een mooie kerstmis toe, fijne feestdagen en een geweldige jaarwisseling.

Liefs Inge.

991055

 

Thema nieuwsbrief december 2019 In je kracht


Er zijn veel gebeurtenissen in je leven die je onzeker kunnen maken. Iedereen heeft positieve en negatieve ervaringen en dat vertaald zich in ons gedrag. De moeilijkheid is om er op een gezonde manier mee om te gaan. De verhouding tussen draaglast en draagkracht is van groot belang. Ook speelt een grote rol de manier waarop je in het leven staat en tegen de dingen aan kijkt. Ben je een optimist of een pessimist en wie steunt je in leuke en moeilijke tijden. Allemaal factoren die je persoonlijkheid vormen.

1846451

De kunst in het leven is je kracht vinden !

Stap uit je comfortzone en doe eens iets totaal anders, ga dansen, volg een studie of ga op reis, zoek nieuwe sociale contacten of ga eens naar het theater. Alles is goed, je zult ervaren dat je enorm veel positieve energie krijgt als je durft te groeien. Het is het mooiste cadeau wat je aan jezelf kunt geven, kracht en vertrouwen in jezelf.

Soms heb je een steuntje in de rug nodig en iemand die je helpt weer in je kracht te komen staan. Graag wil ik je begeleiden in dit mooie traject en leren dat als je op je eigen kracht kan bouwen je zelfvertrouwen ook een enorme groei doormaakt.