Nieuws: Start nieuw uniek concept!

Begin volgend jaar gaat Coachpraktijk Balans naast haar vertouwde werkzaamheden een samenwerking aan met een nieuwe compagnon
Ali Akbaba.
Samen zetten we een uniek familie project neer in Limburg waar we sporten en coachen onder een dak gaan aanbieden, zowel in Maastricht als in Geleen vinden de intakes en coachings- gesprekken plaats en de sportactiviteiten voorlopig in Maastricht.

De opzet is om een gezinspakket aan te bieden voor ouders en kinderen die extra zorg nodig hebben, hierbij kun je denken aan adhd, add, autisme, gedragsstoornissen of persoonlijkheidsproblematiek.
Ali zal als ervaringsdeskundige en topsporter de fysieke training voor zijn rekening nemen en les geven in opbouwen van zelfvertrouwen, weerbaarheidtraining, zelfverdediging en herkennen van je grenzen.
Ik zal als ervaringsdeskundige, coach en therapeut de mentale coaching verzorgen en het gehele gezin coachen in hun problematiek en opvoeding.

Coachpraktijk Balans blijft gewoon met passie alle cliënten op dezelfde manier begeleiden, alleen komt er nu een extra expertise bij.

We hopen onze website snel in de lucht te hebben, hierover wordt in de nieuwsbrief van januari 2013 alle informatie verstrekt.

Gepubliceerd op: 01 dec 2012