Lezingen en workshops

Beste allemaal,

Gezien het huidige maatregelingen heb ik besloten om mijn kennis via diverse andere kanalen te gaan delen. Op dit moment is het niet verantwoord om live samen te komen.

Waar kan je nu informatie vinden, je kennis vergroten en herkenning vinden over je hooggevoeligheid?  

Podcast: Op vleugels met hooggevoeligheid In deze podcast geef ik je veel informatie over allerlei onderwerpen in combinatie met hooggevoeligheid. Via deze directe link kom je uit op mijn podcast kanaal. Op je gemak kan je hier thuis naar luisteren.

YouTube: Videokanaal Coachpraktijk Balans
Op mijn YouTube-kanaal plaats ik regelmatig een video waarin ik je meeneem in mijn gedachten over diverse onderwerpen. Ik hoop dat je op deze leuke manier mij een beetje leert kennen.

Facebook: Coachpraktijk Balans
Via mijn Facebookpagina plaats ik bijna dagelijks items over hooggevoeligheid, zelfvertrouwen en nog meer interessante onderwerpen.

Online ledengedeelte Coachpraktijk Balans
Als je een traject bij mij volgt, vind je in het beveiligde onlinegedeelte veel meer exclusieve en interessante video’s en podcasts, om zo nog meer kennis op te doen. Zodra het weer mogelijk is, ga ik naast deze informatiekanalen weer live lezingen en masterclasses geven.