Uit de Praktijk

Informatie: Balanceren met zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

Begin van dit jaar ben ik begonnen met het schrijven van mijn boek met de titel: Balanceren met zelfvertrouwen en persoonlijke groei. (na de echtscheiding)
In de afgelopen maanden heb ik veel onderzoek gedaan naar de verschillende fases van echtscheiding bij partners. Dit gecombineerd met de tientallen interviews die ik mocht ontvangen van gescheiden mannen en vrouwen, maakt dat mijn visie op dit onderwerp steeds sterker.

In de beginfase van je scheiding komen de meeste emoties los en is de schrik, boosheid en woede het meeste op de voorgrond. Bijna altijd is het zo dat een van de partners al eerder heeft besloten om te gaan scheiden, bij de andere partner komt dit dan als een grote klap. De iniatiefnemer is al veel verder in het afscheid nemen en zijn of haar leven opnieuw opbouwen, dit is tevens de grootste oorzaak van de problemen tijdens de bemiddeling.
In het boek ga ik uitgebreid in op deze moeilijke tijd en worden er tevens handreikingen gegeven hoe je hier het beste mee kunt omgaan.

Als u mee wilt doen aan het onderzoek, kunt u het interview opvragen via de mail: info@coachpraktijkbalans.nl

Gepubliceerd op: 01 nov 2011

--------------------------------------------------------------------------------