Welkom op mijn YouTube-kanaal

Een grote stap uit mijn comfortzone

Enkele maanden geleden kreeg ik de vraag of ik naast de lancering van mijn podcast Op vleugels met hooggevoeligheid een eigen YouTube-kanaal wilde beginnen.

Mijn eerste reactie was nee. Want hoe spannend is het om uit je comfortzone te stappen en iets nieuws te proberen? Na wat wikken en wegen heb ik toch de stap durven zetten, want tenslotte heb ik niks te verliezen. Eigenlijk heb ik wat te winnen in mijn ogen.

Doel van het video kanaal van Coachpraktijk Balans is het delen van kennis.
De winst voor mezelf is dat ik uit mijn veilige cirkel stap en aan de wereld vertel hoe ik denk over hooggevoeligheid. Waar ik zelf tegenaan liep, mijn vroegere pijnpunten, maar vooral hoe ik dit heb overwonnen, geaccepteerd en mijn hooggevoeligheid liefdevol heb omarmt.
Dit gun ik jullie ook!
Zijn de filmpjes altijd helemaal perfect? Nee, maar ook dit heb ik geaccepteerd. Met mijn beperkte technische kennis en soms een foutje wil ik toch graag zoveel mogelijk kennis delen. Ook ik mag nog groeien en met hulp komt het helemaal goed.

Omarm jij ook je hooggevoeligheid?
Neem eens een kijkje op mijn YouTube-kanaal en in de toekomst zal ik regelmatig filmpjes plaatsen. Zo gaan we samen groeien en stralen.

Ga hier naar mijn Youtube kanaal

Terug naar Blog