Pamperen of groeien?


Spannend om mijn eerste blog te schijven. In deze wekelijkse blog wil ik jullie veel informatie, tips, waarde en oefeningen gaan geven. Zo hoop ik iedereen te laten groeien met mijn kennis en praktijkervaringen. In deze eerste blog stel ik mij eerst even voor.

Vind je groeien spannend?
Groeien is zeker als je voor het eerst naar een therapeut gaat spannend. Je wilt dat iemand naar je luistert, je begrijpt en meeleeft. Mijn taak als therapeut is om je te laten groeien en je persoonlijkheid verder te ontwikkelen. Samen vinden we altijd een balans. Van te veel pamperen word je niet vrolijker en je wordt er niet beter van. Het heeft geen zin om te veel met je verdriet of zorgen mee te gaan leven, daar help ik je niet mee en dat is ook niet mijn taak als therapeut. Liever laat ik je groeien en ondersteun je liefdevol in je ontwikkeling. Door middel van inzichten geven, je motiveren en stimuleren tot bijvoorbeeld nieuwe uitdagingen of aanpassingen in je gedrag.

Dit ben ik als therapeut?
blog pamperen
Inmiddels ben ik ruim 30 jaar werkzaam in het vak en heb ik al 12 jaar mijn eigen praktijk. De cliënten die bij mij in de praktijk komen weten dat ik graag mijn kennis deel en open praat over mijn eigen Hooggevoeligheid. Inmiddels heb ik geleerd om mijn therapie zo vorm te geven dat er een goede balans is tussen pamperen en groeien. Ik geef je inzichten in je gedrag, leef met je mee, spiegel je gedrag naar anderen, maar ook naar jezelf. Door mijn levenservaring te mixen met mijn kennis en humor kan ik je liefdevol laten groeien. Deze aanpak werkt!

Wil je ook groeien?
In dit gratis Inzichtgesprek via de telefoon of Zoom, kijken we naar je vragen of zorgen en geef ik je al enkele tips en adviezen.

Ik gun je inzichten en groei! Vraag een gratis Inzichtgesprek aan!

 

Terug naar Blog