Op naar een spetterend 2021!

Hoe overleef ik de feestdagen?

In de afsluiting van het jaar 2020, denk ik terug aan de woelige tijden, de onrust die corona ons bracht, de vele uitdagingen die we kregen, het geduld dat we moesten hebben en de grote veranderingen in onze sociale contacten. We werden op de proef gesteld om leren om te gaan met deze nieuwe tijden.

Toch heeft het ook veel gebracht. Er was meer verbondenheid, er werd meer omgekeken naar elkaar en er kwamen mooie initiatieven tot stand. Mooi hoe we ons samenpakte en voor elkaar klaar stonden

Persoonlijk was het ook een uitdagend jaar.

De praktijk was een paar weken gesloten en dat bracht in eerste instantie onrust, maar al snel kon ik dit ook omzetten in ruimte voor nieuwe ideeën. Ik ontwikkelde mooie trajecten en maakte plannen zodat de trajecten zowel live als ook online te volgen zijn.

Ik heb mezelf ook uitgedaagd om uit mijn comfortzone te stappen door video’s te gaan opnemen voor mijn YouYube kanaal en lanceerde mijn eigen podcast: Op vleugels met hooggevoeligheid.

Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden om mijn kennis over Hooggevoeligheid ook op deze manier de wereld in te slingeren. Mijn passie is het delen van kennis en hier ga ik zeker mee verder in het nieuwe jaar. Plannen en leuke ideeën genoeg, dus wordt zeker vervolgd.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Ik wens iedereen een spetterend 2021 en wens jullie veel gezondheid toe.

Zorg goed voor elkaar en deel wat liefde en aandacht, glimlach zomaar iemand toe dat maakt een wereld van verschil.

Warme groet Inge

 

 

Terug naar Blog