Hooggevoeligheid in je relatie

Is je partner hooggevoelig?

Dan heb je een uitdaging om elkaar goed te volgen en te begrijpen. Als je erachter komt dat je hooggevoelig bent, dan is het vaak al een hele klus om dit te accepteren. Je leert eerst wat het inhoudt en wat bij je past en niet. Vaak vallen dan veel puzzelstukjes op zijn plek.

Maar daar blijft het niet bij. Nu je weet dat je hooggevoelig bent, is het uitleggen aan je partner vaak best lastig. Hoe vertel je wat je voelt als je zelf nog zo zoekende bent. Het is een heel proces en regelmatig begeleid ik echtparen in elkaar vinden en weer verbinden.

Graag deel ik al enkele waardevolle tips met je.

1. Blijf bij conflicten bij het onderwerp.

Spreek dit van te voren af en hou je aan deze regels. Haal er niet van alles bij wat niet ter zake doet. Zo voorkom je dat je afdwaalt van het onderwerp en je onrust toeneemt.

2.  Accepteer dat er verschillen zijn.
Iedereen is anders en reageert anders, respecteer dit van elkaar, dat is toch ook een van de redenen dat je verliefd op elkaar bent geworden.

3. Gun de HSP' er me time!
Als je hooggevoelig bent heb je regelmatig tijd voor jezelf nodig. Gun elkaar dit. Tijdens deze rust momenten kan je de accu opladen, nadenken, reflecteren op je eigen gedrag en tot inzichten komen. Erg belangrijk.

Natuurlijk zijn er nog veel tips, adviezen en inzichten te geven, dit doe ik op een live lezing in oktober 2020.

Lezing Hooggevoeligheid in je relatie!

Op 28 oktober 2020 geef ik een lezing Hooggevoeligheid in je relatie!

Deze avond staat geheel in het teken van veel voelen Wat betekent dit voor je partner en je relatie. Wat kan je wel en niet doen en hoe maak je weer verbinding en creëer je rust en meer begrip. Een mooie waardevolle avond.

Omdat Coachpraktijk Balans 12,5 jaar bestaat in oktober is de toegangsprijs van deze avond maar €12.50.

Traject Hooggevoeligheid in je relatie!

Dit is een traject wat speciaal is gemaakt voor echtparen die hooggevoeligheid een warme plek willen geven in hun relatie.

In vijf live sessies (of via Zoom) leer ik je alles over hooggevoeligheid, deel ik al mijn kennis en hoop ik dat jullie vele inzichten krijgen in deze mooie gave.

Via een Gratis Inzichtgesprek leg ik je graag uit wat de mogelijkheden zijn

 

Terug

 

Terug naar Blog