Coachpraktijk Balans bestaat 12.5 jaar!

Coachpraktijk Balans viert feest.

Oktober 2020 is een bijzonder maand, mijn praktijk bestaat 12,5 jaar. In 2008 ben ik met veel enthousiasme gestart met een eigen praktijk. Het eerste jaar heb ik voornamelijk scheidingszaken begeleid, dit was erg waardvol. Al snel kwam ik erachter dat ik meer kennis wilde delen en ook een gevarieerder cliëntenbestand wilde opbouwen.

Dit was het startpunt van mijn kennisuitbreiding en volgde ik met veel plezier meer als tien studies. Mijn kennis groeide, mijn levenservaring breidde zich uit en daardoor groeide ook mijn praktijk.Als ik terugkijk op de afgelopen 12,5 jaar ben ik trots dat ik een stabiele praktijk heb opgebouwd, waar kwaliteit, groei, rust en aandacht voorop staat. Ik vind het erg belangrijk om kwaliteit te leveren en met tijd en persoonlijke aandacht mijn cliënten te laten groeien en bloeien.
Afgelopen september 2020 is mijn vernieuwde website de lucht in gegaan, waarin nog meer staat beschreven wat ik aanbied zowel in trajectvorm, maar ook op vraag als er persoonlijke wensen zijn.
Mijn passie krijgt steeds meer vorm en ik draag de visie uit dat Hooggevoeligheid een mooie karaktereigenschap is, een gave die kwetsbaarheid als een kracht ziet.

Op 28 oktober 2020 geef ik een lezing over Hooggevoeligheid in je relatie!

Graag nodig ik je uit om samen met je partner te komen luisteren naar deze interessante lezing waarin ik je meeneem in de wondere wereld van het vele voelen en de invloed op je relatie. Verbinding en verdieping door samen te groeien!
Omdat Coachpraktijk 12.5 jaar bestaat is de entreeprijs €12,50.
Aanmelden kan via de website.

Ik hoop van harte dat ik iedereen mag laten kennis maken met Hooggevoeligheid.
Laten wij samen deze gave omarmen.

 

Terug naar Blog